Стало відомо, хто з «Слуг народу» балотуватиметься на окрузі Кучера в Харкові

Понеділок, 3 лютого 2020, 13:15
Кандидатом у депутати в одномандатному виборчому окрузі №179 від президентської партії висунуто доцента юридичного університету ім. Ярослава Мудрого Вікторію Алєксєйчук.
Стало відомо, хто з «Слуг народу» балотуватиметься на окрузі Кучера в Харкові

Про це пише Depo.Харків з посиланням на заступника голови фракції «Слуга народу» Євгенію Кравчук.

За її словами, Вікторію Алєксєйчук висунули кандидатом у депутати на другому етапі з’їзду партії «Слуга Народу», який відбувся 3 лютого.

«Вікторія Алєксєйчук – юрист, доцент кафедри криміналістики Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, член міжнародної організації «Конгрес криміналістів».

В Зе!Команді вона від самого початку: на президентських виборах 2019-го року була довіреною особою Володимира Зеленського, балотувалася у Верховну Раду на 174-му окрузі в Харкові. Після призначення Олексія Кучера була його радницею на громадських засадах.
Вибори у 179 окрузі відбудуться 15 березня», - повідомила вона.

Нагадаємо, 15 січня газета «Урядовий кур'єр» опублікувала постанову ЦВК про призначення проміжних виборів народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі №179.

Це означає, що виборчий процес розпочався 16 січня. Нардепом від ОВО № 179, що Харківщині, був обраний Олексій Кучер. Однак у листопаді він очолив Харківську ОДА і склав повноваження народного обранця. Через це й були призначені вибори в окрузі.

Участь у виборах братиме 44-річний Олександр Кайдаш, який очолював штаб Кучера на виборах в 2019 році. Однак він балотуватиметься як самовисуванець, а не від партії «Слуга народу».

comments powered by HyperComments