На Харківщині очікується погіршення погоди

Понеділок, 10 лютого 2020, 17:38
Служба автомобільних доріг у Харківській області попереджає водіїв, що з ночі 11 лютого у Харківській області очікується різка зміни погоди.
На Харківщині очікується погіршення погоди

11 лютого (близько 2:00 години ночі) до Харківської області, з західної частини області зайде циклон. Очікуються опади у вигляді снігу, мокрого снігу, можливо з дощем при температурі вночі від -2°С до -5°С, вдень до +1°С. На дорогах можлива ожеледиця та пориви вітру 15-20 м/с, повідомляє прес-служба САД у Харківській області.

У період негоди, просимо водіїв великовагового транспорту, по можливості обмежити пересування автомобільними дорогами та зачекати на майданчиках для відстою великовагового транспорту.

Працівниками дорожніх підприємств постійно проводиться моніторинг стану проїзду, як патрульним обстеженням так і за допомогою камер спостереження. Визначені найбільш імовірні місця скупчення великовагових транспортних засобів на яких додатково чергує дорожня техніка здатна для буксирування.

Шановні водії! Будьте уважними, дотримуйтесь правил дорожнього руху, дистанції, швидкісного режиму та не заважайте роботі спецтехніки. У зв’язку з можливим переходом температури через "0°С", на дорогах області може утворюватись ожеледиця, що значно збільшить довжину гальмівного шляху і зменшить керованість автомобілем! З особливою обережністю рухайтеся по мостах та естакадах, відмовтесь від ризикованих маневрувань. Неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху! 

Для отримання інформації про стан проїзду та оперативного реагування на надзвичайні ситуації телефонуйте за номером диспетчера 336-77-00. Дзвінки приймаються цілодобово!

comments powered by HyperComments