Проїзд дорогами загального користування державного значення Харківської області забезпечено - САД

Вівторок, 11 лютого 2020, 09:45
На дорогах Харківської області працює спецтехніка, особливо на аварійно небезпечних ділянках (спуски, підйоми).
Проїзд дорогами загального користування державного значення Харківської області забезпечено - САД

Служба автомобільних доріг у Харківській області інформує стосовно забезпеченості проїзду державними дорогами області на ранок 11 лютого.

Впродовж ночі, у зв’язку з сильним вітром, відкладалися снігові перемети на автомобільних шляхах. Снігоприбиральна техніка працювала в усіх райавтодорів та ДРП. Особлива увага була спрямована на маршрути з найбільшою інтенсивністю руху та на аварійно небезпечні ділянки (спуски, підйоми) на автомобільних дорогах державного значення.

Вночі, на обробку покриття використано 314м3 піщано-соляної суміші та 105т технічної солі.  

Зараз на державних дорогах області працює 115 одиниць спецтехніки, задіяно 160 робітників. Робота спрямована на очищення проїзної частини, ліквідації снігових переметів та ожеледиці на дорогах.

Служба автомобільних доріг звертається до учасників дорожнього руху з проханням не завдавати перешкод в роботі снігоприбиральної техніки та бути пильними та уважними в місцях проведення робіт, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, дбати про власну безпеку та безпеку інших.

Працівниками дорожніх підприємств цілодобово відслідковують ситуацію на дорогах, як патрульним обстеженням так і за допомогою камер спостереження. Визначені найбільш імовірні місця скупчення великовагових транспортних засобів на яких додатково чергує дорожня техніка здатна для буксирування.

За прогнозом синоптиків, циклон вийде з області близько 23:00 години. А вже 12 лютого, близько 03:00 години ночі зайде новий циклон. Тому, просимо водії великовагового транспорту, по можливості обмежити пересування автомобільними дорогами у період негоди, та зачекати на майданчиках для відстою великовагового транспорту. У ніч з 11 на 12 лютого температура повітря становитиме 0°С -1°С.

comments powered by HyperComments