Харківські рятувальники витягли зі снігових наметів три автівки (ФОТО)

Вівторок, 11 лютого 2020, 11:44
Сьогодні, 11 лютого рятувальники залучались для надання допомоги водіям подолати складні ділянки доріг.
Харківські рятувальники витягли зі снігових наметів три автівки (ФОТО)

Про це повідомили у прес-службі ГУ ДСНС України у Харківській області.

Так у селищі Савинці Балаклійського району водії легкових автомобілів Daewoo Lanos та ВАЗ 2106 не могли самостійно виїхати із замету і попрохали допомоги рятувальників. ДСНСники автомобілем підвищеної прохідності витягли автівки на ділянку дороги, де вони змогли далі рухатись самостійно. Також рятувальники Коломацького району витягли з кювету легковий автомобіль Nissan.

За прогнозами Харківського Гідрометцентру, 11 лютого йтиме мокрий сніг. Слабка хуртовина. На дорогах ожеледиця. Вітер південно - західний, 7 - 12 м/с, пориви 15 - 20 м/с. Температура повітря: вночі 2 - 7° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла. По місту: температура повітря вночі 4 - 6° морозу, вдень 0 - 2° тепла.

12 лютого вночі очікується мокрий сніг. Хуртовина. На дорогах ожеледиця. Вітер південний з переходом на північно - західний, 7 - 12 м/с, вдень місцями пориви 15 - 20 м/с. Температура повітря вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Такі погодні умови можуть зумовити часткове порушення руху транспорту на автомобільних дорогах та вулицях, а також ускладнюватимуть роботу органів комунального господарства.

 

comments powered by HyperComments