В центрі Харкова при пожежі загинув чоловік (ФОТО)

Середа, 12 лютого 2020, 11:14
У Харкові під час пожежі у 4-поверховому житловому будинку евакуйовані 7 його мешканців, ще 4-х вогнеборці врятували.
В центрі Харкова при пожежі загинув чоловік (ФОТО)

12 лютого о 02:07 на номер “101” надійшло повідомлення про пожежу у 4-поверховому житловому будинку на вул. Багалія, 1 у Харкові, повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області

До місця події негайно направили 4 відділення Служби порятунку на автоцистернах та 1 автодрабину. На момент прибуття рятувальників стало відомо, що у квартирі на 3-му поверсі горіли вхідні дерев`яні двері, коридор та перекриття між 3 і 4 поверхами. Площа пожежі склала близько 20 кв.м.

В результаті пожежі утворилося сильне задимлення, яке загрожувало мешканцям верхнього поверху. Під час проведення розвідки газодимозахисники виявили всередині квартири загиблого чоловіка, 1976 року народження, та жінку того ж віку, котра подавала ознаки життя. Її негайно винесли на свіже повітря і передали медикам швидкої. Далі врятовану з отруєнням чадним газом госпіталізували до 2-ї лікарні Харкова. Крім того, під час подальшого проведення розвідки рятувальники врятували ще одну 44-річну жінку з 4-го поверху.

У цей час ще 2 людей були врятовані від пожежі за допомогою автодрабини. Люди стояли на балконі своєї квартири на 4-му поверсі і благали про допомогу.

В процесі пожежогасіння рятувальники також евакуювали 7 мешканців цього будинку. Вони залишили небезпечну зону під наглядом рятувальників після часткового видалення диму та локалізації вогню. Локалізація зафіксована о 03:12, ліквідація – о 06:49. Причина виникнення загоряння наразі з'ясовується.

 

comments powered by HyperComments