На Харківщині дороги не прибирають від снігу: за добу у заметах застрягли три машини

Четвер, 13 лютого 2020, 09:04
За добу у Харківської області рятувальники 3 рази залучались для допомоги водіям транспортних засобів у зв’язку зі складними погодними умовами.
На Харківщині дороги не прибирають від снігу: за добу у заметах застрягли три машини

За минулу добу підрозділами Служби порятунку 3 рази була надана допомога по вилученню автомобілів з сугробів, заледенілих частин дороги, а також прибирання дерева, що впало на проїжджу частину, повідомили у прес-службі ГУ ДСНС України у Харківській області.

Так, поблизу села Темнівка Харківського району підрозділом Васищевської місцевої пожежної команди був здійснений виїзд для розпилювання та прибирання дерева, що впало на проїжджу частину.

У селі Липчанівка Ізюмського району рятувальники допомогли витягти автомобіль “Opel Omega”, що застряг у сніжному сугробі. По вулиці Некрасова міста Барвінкове – співробітниками ДСНС була надана допомога по витягуванню фури “Freightliner” зі слизької дороги.

Як пише «Слобідський «Край», 12 лютого надзвичайна подія через негоду трапилася у Борівському районі. О 12:20 з Харкова до Борової виїхав автобус, а за кілька кілометрів до Підвисокого Борівського району автобус розвернуло посеред дороги, і він застряг у снігу. Водій КрАЗа, що їхав цією дорогою, намагався витягнути автобус, але і вантажний автомобіль застряг. Про це повідомляє «Часопис Борівщини».

4 години пасажири чекали допомоги, але її не було. Один із пасажирів зателефонував керівнику сільгосппідприємств Борівського району Івану Любому, який приїхав трактором і розчистив дорогу, щоб автобус міг виїхати. Пасажири запропонували своєму рятівнику заплатити за пальне, втім він відмовився. У Борову автобус приїхав о 19-й годині.

 

comments powered by HyperComments