КІУ: реєстрація клона Світличної - перший тест нової влади

П'ятниця, 14 лютого 2020, 19:29
Чи зможе нова влада організувати демократичний та прозорий виборчий процес покажуть проміжні вибори у 179 окрузі на Харківщині.
КІУ: реєстрація клона Світличної - перший тест нової влади

Про це пише керівник Комітету виборців України Олексій Кошель. Він підтвердив, що ЦВК зареєструвала кандидатом у депутати двійника депутата Харківської облради Юлії Світличної.

«Як ми і передбачали, ЦВК зареєструвала у 179 окрузі «клона» Юлії Світличної – Яну Світличну. Тепер вибір проглядається більш чітко та зрозуміло», - написав він.

На його думку, зараз влада стоїть перед вибором: провести чесні довибори або ж обкатати технології на місцеві вибори, як це було у Чернігові у 2015-му або у Мукачеві у 2004-му. Тепер вибір проглядається більш чітко та зрозуміло. 

«Найближчий місяць обіцяє бути спекотним. Йдеться не просто про довибори в одному з віддалених округів. Це перший тест нової влади загалом та ЦВК зокрема на спроможність організувати демократичний та прозорий виборчий процес», - написав він.

Нагадаємо, вчора, 13 лютого, Олексій Кошель вказав на неприпустимість нечесної боротьби за голоси виборців, в тому числі і використання двійників.

 

comments powered by HyperComments