У Пісочині під час ліквідації пожежі рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка

Субота, 15 лютого 2020, 10:42
15 лютого о 03:36 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що сталася у двоповерховій нежитловій будівлі за адресою: смт. Пісочин, вул. Заводська, 11/155а.
У Пісочині під час ліквідації пожежі рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка

До місця події було направлено підрозділи ДСНС у кількості 3-х відділень на автоцистернах, повідомили у прес-службі ГУ ДСНС України у Харківській області. 

По прибуттю до місця пожежі було встановлено, що горять дерев'яні конструкції даху, перекриття та внутрішніх конструкцій двоповерхової нежитлової будівлі. У приміщеннях на першому поверсі зберігалась мототехніка, а також різний мотлох, сміття та побутові відходи, приміщення 2-го поверху не експлуатувались. Площа пожежі складала близько 300 кв. м.

 Додатково до місця події було направлено ще 6 відділень на автоцистернах, 1 відділення на автодрабині та черговий караул навчальної пожежно-рятувальної частини Національного університету цивільного захисту України. 

Під час ліквідації пожежі на першому поверсі у підсобному приміщенні будівлі рятувальники виявили тіло чоловіка приблизно 30 років. Усі обставини загибелі встановлюються.

О 06:03 пожежу було локалізовано. Наразі триває її ліквідація та розбирання конструкцій. Причина виникнення пожежі встановлюється.

 

comments powered by HyperComments