У Харкові вшанували пам'ять воїнів-інтернаціоналістів (ФОТО)

Субота, 15 лютого 2020, 11:09
З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виводу військ з Афганістану у сквері Воїнів-інтернаціоналістів відбулась урочиста церемонія вшанування пам’яті полеглих.
У Харкові вшанували пам'ять воїнів-інтернаціоналістів (ФОТО)

До підніжжя пам'ятника загиблим в Афганістані харків'янам поклали квіти голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, а також депутати обласної ради, Почесні громадяни Харківської області, керівники установ, представники обласних громадських організацій, побратими, рідні та близькі воїнів-афганців, громадськість регіону, повідомляє прес-служба облради.

Звертаючись до присутніх голова Харківської обласної ради Сергій Чернов висловили глибоку шану всім, хто брав участь у локальних війнах та миротворчих місіях за межами нашої держави.

«Ми пам’ятаємо про загиблих, схиляємо голови перед їх мужністю. Часу не підвладно викреслити з пам’яті народу ті героїчні подвиги, здійснені тисячами українських воїнів, яким довелося нести нелегку військову службу в горах Афганістану, пустелях Іраку, при врегулюванні конфлікту в Югославії та в інших «гарячих точках» світу». Пам’ять про загиблих, допомога ветеранам та їх сім’ям – головне завдання для місцевого самоврядування Харківщини», – наголосив голова обласної ради.

comments powered by HyperComments