Для лікарів, які планують відкрити ФОП на Харківщині, проведуть безкоштовний тренінг

Неділя, 16 лютого 2020, 16:49
Почалася реєстрація на тренінг «Успішний лікар приватної практики» для сімейних лікарів, терапевтів та педіатрів, які ведуть або планують надавати медичні послуги у статусі ФОП на території Харківської області.
Для лікарів, які планують відкрити ФОП на Харківщині, проведуть безкоштовний тренінг

Програма спрямована на те, щоб допомогти лікарям вибудувати процес послідовного створення своєї практики, - від ідеї до її втілення. А також зрозуміти свою відмінність від комунального підприємства та знайти унікальну нішу, аби працювати саме з тими пацієнтами, які потребують їхніх послуг, повідомили у прес-службі облради.

Перший такий тренінг відбудеться 29 лютого. Тема: «Місце автономної практики в оновленій системі охорони здоров’я України».

Зареєструватись можна до 26 лютого за посиланням https://forms.gle/zUycCepqUvu2dJfK9 

На тренінгу будуть представлені наступні теми:

- основи управління приватною практикою сімейного лікаря;

- визначення реальності дій, перспектив та розрахунків у започаткуванні власної справи;

- нові обов'язки сімейних лікарів та багато іншого.

Довідково. Проєкт “Ефективна первинна медицина в громаді” реалізується в рамках програми ЄС “Підтримка громадянського суспільства, місцевих влад та прав людини” та фінансується Європейським Союзом.

Проєкт реалізується Харківською обласною радою у партнерстві з Асоціацією органів місцевого самоврядування Харківської області, ГО “Агенція змін “Перспектива” та ГС “Українсько-Німецька Медична Асоціація”.

Проєкт створено задля розбудови ефективної первинної медико-санітарної допомоги у громадах Харківської області шляхом підвищення обізнаності громадськості про медичну реформу, навчання та консультування лікарів, керівників медзакладів та представників місцевого самоврядування, надання міні грантів для покращення медичних послуг та вивчення кращих місцевих та міжнародних практик.

comments powered by HyperComments