Понад 200 порушень на харківській «Укрпошті» виявлено у ході перевірок

Неділя, 16 лютого 2020, 09:55
Фахівці Держпраці перевірили харківську дирекцію АТ «Укрпошта»
Понад 200 порушень на харківській «Укрпошті» виявлено у ході перевірок

Як повідомляє Depo.Харків з посиланням на прес-службц ГУ Держпраці в Харківській області, перевірка в харківській дирекції «Укрпошти» тривала 10 днів та виявила низку порушень.

Зокрема, під час перевірки виявлена відсутність декларація відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки на виконання робіт на висоті та на експлуатацію автонавантажувача. Також було встановлено, що не були розроблені програми стажування для конкретних професій, власник не забезпечив утримання системи газопостачання, відсутній дозвіл на експлуатацію устаткування підвищеної небезпеки.

Для організації безпечного руху по території відділення не складений схематичний план руху, відсутній технологічний процес перевірки технічного стану КТЗ, не визначений персонал, що перевіряє технічний стан колісних транспортних засобів, приміщення для проведення щозмінних передрейсових та післярейсових медичних оглядів водіїв не  оснащене,  відсутній журнал нагляду на мостовий кран, не проведений технічний огляд крану, автонавантажувачу не проведений щорічний  технічний огляд, не призначений відповідальний за справний стан і безпечну експлуатацію електрогосподарства тощо.

Загалом під час перевірки було виявлено 243 порушення нормативно-правових актів з охорони праці, запропоновано до зупинки 12 одиниць обладнання та виконання восьми видів робіт, до адміністративної відповідальності притягнуто дев’ять посадових осіб.

 

comments powered by HyperComments