Загибель двох школярів на Харківщині: подробиці (ФОТО)

Вівторок, 18 лютого 2020, 15:15
У місті Лозова Харківської області 17 лютого стався трагічний випадок - на місцевому водоймі під кригу провалились троє хлопців, двоє з яких загинуло.
Загибель двох школярів на Харківщині: подробиці (ФОТО)

Про це повідомили у прес-службі ДСНС України в Харківській області.

Одного 13-річного хлопця вдалось врятувати, його з переохолодженням доставили у місцеву лікарню.

Вже в лікарні потерпілий повідомив, що був на ставку з двома друзями. Приїхавши на місце події, рятувальника витягли з водойми тіла двох місцевих хлопчиків.

Поліція Харківської області відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України з приміткою «нещасний випадок».

У лікарні хлопець розповів, вони з товаришами вважали, що крига достатньо міцна. Коли наблизились до місця з тонкою кригою, яка почала тріскатися під ногам, то сильно запанікували, пише Telegra-канал «Віха».

У ДСНС попереджають: в умовах небезпечних перепадів температурних показників, громадяни почали активно відвідувати вкриті кригою водойми і тим самим наражати своє життя на небезпеку.

Тож, рятувальники проводять профілактичну роботу із населенням та патрулюють водойми по всій країні, аби попередити громадян про небезпеку виходу на лід та запобігти численним нещасним випадкам.

comments powered by HyperComments