Нацполіція затримала агітаторів, що розповсюджували недозволену агітацію проти Світличної

Понеділок, 24 лютого 2020, 15:02
У Краснограді затримали двох агітаторів, які розносили газети і листівки, які дискредитують депутата Харківської облради Юлію Світличну.
Нацполіція затримала агітаторів, що розповсюджували недозволену агітацію проти Світличної

Про це повідомив один з харківських Telegram-каналів.

«Тільки що в Краснограді спіймали групу людей рознощиків «чорнухи» проти Світличної. До приїзду поліції хлопці все розповіли на камеру. Уже відомо, що за цим стоять Олексій Кучер і Володимир Литвин. Ну що, Слуги народу, кінець епохи брехні говорите?», - зазначає канал «Слобожанський ліфтер».

 

За словами видання, пізніше був затриман ще один автомобіль з листівками. Агітатори досі перебувають в поліції, яка ще не внесла факт незаконної агітації в ЕРДР.

Як повідомляє Громадська мережа «Опора», на друкованих матеріалах є відомості щодо підприємства, що здійснило друк та замовника. Як зазначено на листівках та газеті, вони виготовлені на замовлення ФОП «Маслов Валентин», відповідальний за випуск – Степаненко Дмитро Миколайович. Надруковано ТОВ «Промінь».

Нагадаємо, виборчий процес в одномандатному виборчому окрузі №179 на Харківщині стартував 16 січня. До 13 лютого включно кандидати мали змогу подати документидо ЦВК для реєстрації. До 18 лютого ЦВК закінчить реєстрацію кандидатів. Голосування відбудеться 15 березня, до 30 березня включно – встановлення результатів виборів.

Нагадаємо також, що у виборах на 179-му окрузі візьмуть 40 кандидатов. Серед них – «клон» депутата Харківської облради Юлії Світличної, Яна Світлична. Про  недопустимість практики нечесної боротьби на виборах, можливих спроб маніпуляцій з метою впливу на результати голосування та необхідність забезпечення демократичного і прозорого виборчого процесу вже заявили у КІУ.

comments powered by HyperComments