Проїзд державними дорогами Харківської області забезпечено - САД

Вівторок, 25 лютого 2020, 09:07
На дорогах Харківської області працює спецтехніка, особливо на аварійно небезпечних ділянках (спуски, підйоми).
Проїзд державними дорогами Харківської області забезпечено - САД

Служба автомобільних доріг у Харківській області інформує стосовно забезпеченості проїзду державними дорогами області на 9 годину ранку.

Станом на ранок дорогах області працює 155 одиниць спецтехніки та 188 робітників дорожнього господарства. За добу на обробку доріг протиожеледними матеріалами використано 905м3 піщано-соляної суміші та 122т технічної солі.

Виконуються роботи з очищення та розширення проїзної частини, а також обробки доріг протиожеледними матеріалами на маршрутах з найбільшою інтенсивністю руху та на аварійно небезпечних ділянках (спуски, підйоми). Крім того, в результаті поривчастого вітру протягом ночі й зараз дорожники прибирають повалені дерева та гілки з проїзної частини державних доріг. Працівниками дорожніх підприємств постійно проводиться моніторинг стану проїзду, як патрульним обстеженням так і за допомогою камер спостереження.

Сьогодні за прогнозом синоптиків хмарно з проясненнями.  Вдень без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на південно-західний, 7 - 12 м/с. Температура повітря вдень +2°С +5°С.  

comments powered by HyperComments