На дорогах Харківщини ліквідують аварійну ямковість (ФОТО)

Середа, 26 лютого 2020, 16:53
Після опадів з перепадами температур та надмірною вологістю, дорожники Харківщини продовжують ліквідовувати аварійну ямковість дорожнього покриття.
На дорогах Харківщини ліквідують аварійну ямковість (ФОТО)

Про це повідомляє прес-служба САД у Харківській області.

Так, 25 лютого 2020 року виконувався аварійний ямковий ремонт литим асфальтобетоном. Працювало 2 бригади: на автомобільній дорозі М-03 Київ-Харків-Довжанський та на під'їзді до Міжнародного аеропорту "Харків".

Крім цього, проводились роботи з ремонту та очищення бар'єрного огородження, вирубки порослі та прибирання повалених дерев, вирівнювання дорожніх знаків та пропуску води з проїзної частини.

«Всіх учасників дорожнього руху просимо бути максимально уважними та обережними в місцях проведення ремонтних робіт, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки», - йдеться у повідомленні.

САД Харківщини нагадує, що аварійна ліквідація ямковості — є вимушеною мірою і проводиться для забезпечення безпечного проїзду автомобільного транспорту. Це тимчасовий захід, який не може замінити поточний середній чи капітальний ремонт.

comments powered by HyperComments