За тиждень на Харківщині в пожежах загинули п’ятеро людей – ДСНС

Понеділок, 2 березня 2020, 09:53
Впродовж тижня, з 24 лютого по 02 березня 2020 року підрозділи Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області цілодобово несли бойове чергування та оперативно реагували на надзвичайні події, пожежі, інші виклики.
За тиждень на Харківщині в пожежах загинули п’ятеро людей – ДСНС

Протягом зазначеного періоду рятувальники Харківського гарнізону ДСНС 152 рази виїжджали за сигналом «Тривога». З них 50 виїздів на ліквідацію пожеж та загорянь, 29 виїздів для надання допомоги населенню та на ліквідацію наслідків дорожньо-транспортних пригод, 13 – на знешкодження вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, 23 – на чергування, 37 – інші виїзди.

Завдяки оперативним діям рятувальників під час ліквідації пожеж минулого тижня врятовано життя 2 особам та 2 були евакуйовані із задимлених зон у безпечні місця. На жаль, 5 людей таки врятувати не вдалось, ще 3 зазнали травм внаслідок пожеж.

Піротехніки Харківського гарнізону ДСНС здійснили 13 виїздів на розмінування застарілих боєприпасів часів Другої світової війни. Всього було виявлено та знешкоджено 266 боєприпасів, з яких: 1 авіабомба, 14 артснарядів, 49 мінометних мін, 2 гранати, 200 набоїв.

comments powered by HyperComments