Стрілянина в метро: підозрюваного перевіряють психіатри

Вівторок, 3 березня 2020, 12:21
Капралу поліції, який в ніч на 12 листопада відкрив стрілянину на станції метро «Наукова», призначена психіатрична експертиза.
Стрілянина в метро: підозрюваного перевіряють психіатри

Як повідомляє Depo.Харків, таке рішення ухвалив Московський райсуд Харкова.

Стаціонарну експертизу проведуть лікарі відділення №18 Комунального некомерційного підприємства Харківської обласної ради «Обласна клінічна психіатрична лікарня №3».

Захисник підозрюваного виступила проти задоволення клопотання та заявила, що воно є необґрунтованим.  Але  суд задовольнив клопотання слідчого та направив підозрюваного до психіатричної лікарні для проведення експертизи на термін до двох місяців.

Нагадаємо, 12 листопада у Харкові поліцейський відділу в метрополітені відкрив стрільбу на станції «Наукова». В результаті події ніхто не постраждав. На момент інциденту станція метро «Наукова» не працювала та була порожньою. Поліцейського, який здійснив стрілянину, затримали бійці спецпідрозділу патрульної поліції «ТОР».

Кобцева затримали отразу після стрілянини. Капрала підозрюють за статтею 348 Кримінального кодексу (замах на вбивство співробітників правоохоронних органів у зв'язку з виконанням цими працівниками службових обов'язків).

comments powered by HyperComments