ЗМІ заявляють про шахрайство з боку кандидата від «Батьківщини» по 179 округу на Харківщині

Вівторок, 10 березня 2020, 12:06
Головний редактор порталу Ukraine public News Денис Маганов повідомив про неприємну ситуацію, що трапилась між його виданням та одним із кандидатів в нардепи по 179 округу.
ЗМІ заявляють про шахрайство з боку кандидата від «Батьківщини» по 179 округу на Харківщині

Йдеться про кандидата від ВО «Батьківщина» Олексія Пристая, який є помічником народного депутата Віталія Данілова та директором недіючого ТОВ «ПРИСТАЙ МІТТАЛ СТІЛ».

Головний редактор попереджає про шахрайство з боку кандидата, а саме порушення умов оплати за передвиборчу агітацію У ЗМІ і просить колег «бути обачними з даною персоною в співпраці», спочатку «вимагаючи оплат, якщо він звернеться, а вже потім виконання робіт». 

«Людина заборгувала за послугу якою вже скористався суму в розмірі більше 50 тыс. грн. Прикриваючись виборчою системою і з`язками з Юлією Тимошенко обіцяв віддати суму ще давно, але кожного дня кормив обіцянками та не віддавав, хоча послугою вже скористався під чесне слово та зобов’язання розрахуватись. Більше того в особистій переписці не одноразово підкреслював факт «покровительства» від сильних світу сього та наголошував що йде в нардепи не для блага людей а на користь своєї особистої фінансової вигоди, про що свідчить переписка з даною персоною», - наголосив Денис Меганоа на своїй сторінці в Фейсбуці.

Денис Маганов також повідомив, що відповідний лист щодо ситуації було направлено до лідера партії Юлії Тимошенко і додав скрін-копії листування з кандидатом щодо перемовин по оплаті. Видання не виключає судових тяжінь з приводу наведених вище фактів.

comments powered by HyperComments