На Харківщині продовжується ремонт дороги Чугуїв-Мілове (ФОТО, ВІДЕО)

Четвер, 12 березня 2020, 09:59
1 березня 2020 року на автомобільній дорозі державного значення Н-26 Чугуїв-Мілове було розпочато підготовчі роботи до поточного середнього ремонту.
На Харківщині продовжується ремонт дороги Чугуїв-Мілове (ФОТО, ВІДЕО)

Станом на 10 березня 2020 року на автомобільній дорозі державного значення Н-26 Чугуїв-Мілове в межах с. Малинівка виконуються роботи з влаштування щебенево-піщаної суміші перед відновленням основи за технологією «холодний ресайклінг», повідомили у прес-службі САД в харківській області.

На ділянці з 5-го по 6 км - продовжуються роботи з вирубки порослі. 


Від с. Малинівка в бік перехрестя з автомобільною дорогою М-03 Київ-Харків-Довжанський виконуються роботи з відновлення узбіч грунтовою технікою.Біля с. Грушівка (км 68) - розгорнуті роботи з влаштування прикрайкового лотку.

Від кордону Харківської та Луганської області в бік м. Куп’янськ розпочато підготовчі роботи з розпушення існуючого покриття перед відновленням основи за технологією «холодний ресайклінг».

Роботи тривають.

Нагадаємо, в цьому році планується завершити повний комплекс робіт на дорозі Н-26 Чугуїв-Мілове. Згідно Постанови Кабінету Міністрів від 29 січня 2020-го року №36, на ремонт автомобільної дороги Н-26 Чугуїв–Мілове, виділено 629800 тис.грн.

comments powered by HyperComments