Карантин не впливає на хід виборів у Харківській області, явка виборців очікувана

Неділя, 15 березня 2020, 12:24
Всі дільниці на 179 окрузі у Харківській області 15 березня відкрились своєчасно, ніяких порушень не зафіксовано. Перші виборці вже проголосували.
Карантин не впливає на хід виборів у Харківській області, явка виборців очікувана

Про це на брифінгу заявив Анатолій Попов, довірена особа кандидата в народні депутати Юлії Світличної. 

«Люди вже з 8 години приходять і голосують, зробили свій вибір і відтак можуть вважати, що виконали свій обов’язок. Я закликаю всіх прийти сьогодні на дільницю, проголосувати обов'язково, тому що Слобожанщина повинна мати свого представника в Верховній Раді», - сказав він.

Також Анатолій Попов повідомив, що жодних проблем чи не порозумінь через загрозу коронавірусу не спостерігається.

«Люди приходять по своєму якомусь графіку, відповідно голосують і жодних проблем або непорозумінь чи великого скупчення людей, яке б могло на щось впливати на дільницях не спостерігається. Все йде без жодних пригод», - сказав він.

За словами Попова, він, як представник кандидата в депутати цілком задоволений ходом виборів.

Також про відсутність якісь порушень чи заштатних ситуацій сказав і заступник голови ОВК 179 округу Харківської області Олександр Коновал. Він знову спростував інформацію щодо відмови від роботи членів виборчих комісій.

«Ми проїхали по всьому округу, коли видавали бюлетені. Нема випадків, щоб члени комісій відмовились від роботи. Є три чи чотири заяви про відмову, але то з інших причин. Хтось захворів, хтось передумав», - сказав він.

Нагадаємо, 15 березня на 179 окрузі у Харківській області проходять проміжні вибори кандидата в народні депутати. Виборчі дільниці закриються о 20.00.

comments powered by HyperComments