На виборах у 179 окрузі перемагає Світлична – результати екзіт-полу

Неділя, 15 березня 2020, 20:26
В Харківській області завершились вибори народного депутата на 179 окрузі. Виборчі дільниці зачинились о 20.00.
На виборах у 179 окрузі перемагає Світлична – результати екзіт-полу

За результатами екзіт-полу, проведеного ВГО «Передові правові ініціативи», з великим відривом від конкурентів перемогу здобула депутат Харківської обласної ради Юлія Світлична.

15 березня за Світличну проголосували 71,28% виборців. Кандидат від партії «Європейська Солідарність» Вікторія Луценко набрала 10,98% голосів, Тетяна Єгорова-Луценко - 7,41%. Всі інші кандидати набрали менше двох процентів.

«Таким чином Світлична Юлія отримує найвищу підтримку виборців, щоб бути обраним до українського парламенту», - йдеться у повідомленні.

Екзит-пол ВГО «ППІ» проводився у день голосування під час проміжних виборів до Верховної Ради України 15 березня 2020 року з 8:00 до 20:00, шляхом опитування громадян на виході з виборчих дільниць. Опитано 4 763 виборців на виході із 57 виборчих дільниць виборчого округу №179.

Екзит-пол проводився за участю 57 інтерв’юерів ВГО «Передові правові ініціативи», які були задіяні на волонтерських засадах. Дані екзит-полу вносилися до спеціальної програми «Контроль та спостереження ППІ». Анонімне опитування проводилося face-to-face через мобільні пристрої інтерв’юерів та оброблялися миттєво.

Нагадаємо, Юлія Світлична була безумовним лідером виборчих перегонів в 179 окрузі. Також  Юлія Світлична є лідером за довірою серед місцевих політиків. Їй довіряють 70% опитаних.

Нагадаємо також, що Юлія Світлична виконала всі обіцянки, яка давала мешканцям Харківської області на посаді голови ХОДА. За три роки роботи губернатор Харківщини показала дуже високий результат виконання зобов’язань. За час каденції Юлія Світлична дала 85 обіцянок. З них виконано – 85, тобто 100%.

comments powered by HyperComments