Як ремонтують дорогу Мерефа-Лозова-Павлоград (ФОТО)

Середа, 18 березня 2020, 10:36
На Харківщині продовжено роботи на автомобільній дорозі Р-51 Мерефа-Лозова-Павлоград.
Як ремонтують дорогу Мерефа-Лозова-Павлоград (ФОТО)

Розпочато підготовчі роботи з влаштування прикрайкового лотку біля с. Борки на км 4-5, повідомили у прес-службі САД у Харківській області.

Біля повороту до с. Лелюки та Кисле на км 0+600 відсипаються заїзні кармани автобусних зупинок. Біля с. Спасів Скит на км 11-12 виконуються роботи з видалення порослі, планування та відновлення узбіч.

Довідка: Протяжність автошляху по регіону складає 132 км. На балансі Служби знаходиться 123 км. Ділянки по містах Первомайський та Лозова знаходяться в комунальній власності місцевих громад. Траса була побудована у 1960-х роках минулого століття, вона з’єднує 4 райони: Харківський, Зміївський, Первомайський і Лозівський. Крім цього, у Лозовій знаходяться заводи «Укроборонпрому», по трасі курсують вантажівки, платформи, на яких везуть важку техніку. Ремонт цієї дороги розпочався у 2017 році.

В рамках державної цільової програми «Покращення стану автомобільної дороги Р-51 Мерефа-Лозова-Павлоград» у 2019 році було виділено та виконано ремонтно-будівельні роботи на загальну суму 1,242 млрд.грн., у тому числі ремонт 4 штучних споруд на зазначеній дорозі. Усі роботи які ми планували на 2019 рік було виконано у повному обсязі і навіть більше. Нагадуємо, що Службою автомобільних доріг у Харківській області було розбито роботи на 2 етапи.

 

comments powered by HyperComments