На Харківщині оголошено надзвичайну ситуацію у зв’язку з пандемією COVID-19

Субота, 21 березня 2020, 16:57
Відповідне рішення ухвалили 21 березня під час засідання обласної комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій.
На Харківщині оголошено надзвичайну ситуацію у зв’язку з пандемією COVID-19

У зв’язку з прийнятим рішенням керівники структурних підрозділів ХОДА, районів та органів місцевого самоврядування отримали завдання забезпечити виконання заходів щодо непоширення Covid-19.

Управляння розвитку транспортної інфраструктури ХОДА отримало доручення проаналізувати питання щодо можливості повного зупинення громадських перевезень в області та розробити порядок дій у такому разі.

Водночас голова ХОДА запевнив, що об’єкти критичної інфраструктури працюватимуть у звичному режимі, питання підвезення працівників цих підприємств буде вирішене.

Керівники районів, які межують з Луганською та Донецькою областями, відповідно до розпорядження, виданого за підсумками засідання КТЕБ, мають підготувати план дій у разі заборони перетину кордону.

Для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в області буде створено штаб, який очолить заступник голови ХОДА Михайло Черняк.

comments powered by HyperComments