Порушення правил карантину: на Харківщині поліція відкрила три кримінальні провадження

Понеділок, 23 березня 2020, 12:53
Правопорушення, пов’язані із неприпиненням господарської діяльності з боку посадових осіб торговельних підприємств, зафіксовані в Осно’вянському та Шевченкіському районах міста під час рейдів мобільних груп поліції.
Порушення правил карантину: на Харківщині поліція відкрила три кримінальні провадження

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

Інформацію за вказаними фактами слідчими внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України. 

Окрім того, слідчі продовжують здійснювати досудове розслідування за фактом порушення правил та норм, встановлених з метою запобігання епідемічному захворюванню на коронавірус, службовими особами Харківської міської ради. Відомості про дану подію було внесено до ЄРДР 12 березня 2020 року за ч. 1 ст. 325 ККУ органами прокуратури Харківської області. Проведення подальшого досудового розслідування доручено слідчому управлінню ГУНП в Харківській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.
Рейди працівників поліції у складі  мобільних груп, піших нарядів, автопатрулів, ГРПП, слідчо-оперативних груп щодо виявлення фактів порушення правил карантину тривають.

comments powered by HyperComments