В Харкові на ремонт Московського проспекту витратять ще 86 мільйонів – ХАЦ

Середа, 1 квітня 2020, 16:38
На ремонт дороги на Московському проспекту на дільниці між вулицями Харківських Дивізій та Ощєпкова витратять 86,1 мільйонів гривень.
В Харкові на ремонт Московського проспекту витратять ще 86 мільйонів – ХАЦ

Саме на таку суму укладена угода між Управлінням з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міськради та ТОВ «Паркінг +», пише «ХАЦ».

«Реконструкція Московського проспекту різними ділянками триває з 2015 року. Субпідрядником буде ТОВ «Фірма «Харківагроснаб», яка записана на Олександра Посаженнікова.

Посаженніков разом з директором Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міськради Володимиром Чумаковим був власником ПП «Стройпласт». Саме Чумаков є директором департаменту мерії, якому і підпорядковується управління, яке оголошувало процедуру закупівлі.

Цікаво, що, незважаючи на те, що аудитори під час моніторингу виявили порушення законодавства в частині розгляду та/або відхилення (не відхилення) замовником тендерної (тендерних) пропозиції, угода була підписана саме з «Паркінг +», - йдеться в повідомленні.

comments powered by HyperComments