«Перший пішов!»: Від глави ХОДА вже почали бігти заступники

П'ятниця, 3 квітня 2020, 17:04
В Харківській ОДА – кадрові зміни.
«Перший пішов!»: Від глави ХОДА вже почали бігти заступники

Як стало відомо «KHARKIV Today» з власних джерел, 2 квітня був останній робочий день першого заступника голови ХОДА Віталія Погосяна.

Чиновник відмовилася розмовляти з журналістами про свою відставку та порекомендував звернутись до прес-служби Харківської ОДА.

Про призначення Віталія Погосяна в команду Олексія Кучера стало відомо в кінці 2019 року - 27 грудня він опублікував декларацію перед звільненням з позиції директора департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради.

«Я вирішив реалізувати отриманий у Вінниці досвід в новому регіоні: буду впроваджувати отримані знання про залучення інвестицій, розвиток підприємництва, дерегуляції, створення індустріальних і технологічних парків. Я вважаю, що нам потрібно продовжувати створювати технологічні парки, тому що ми не зможемо займатися науковими розробками без таких речей», - сказав Погосян місцевим ЗМІ.

Нагадаємо, Погосян був призначений на посаду першого заступника голови ХОДА три місяці тому поточного року. Розпорядження про призначення голова Харківської ОДА Олексій Кучер підписав 22 січня.

comments powered by HyperComments