Шахраям карантин не заважає: у Харкові знову активізувалися «псевдо газовики»

Четвер, 9 квітня 2020, 10:46
В Харкові, під час дії карантину, скориставшись складною ситуацією в Україні та світі, актизувалася діяльність шахраїв. Так, під видом працівників «Харківміськгазу» псевдо-газовики займаються вимаганням з мешканців будинків, коштів за проведення уявних робіт.
Шахраям карантин не заважає: у Харкові знову активізувалися «псевдо газовики»

Про це повідомили у прес-службі підприємства.

Нещодавно, у Московському районі міста були виявленні випадки коли невідомі люди одягнені в якийсь спецодяг, маючи при собі не понятні бейджи, представляються працівниками  АТ «Харківміськгаз»  і намагаючись потрапити в приміщення під приводом перевірки роботи газового обладнання, лічильника газу тощо, вимагають кошти за неіснуючі роботи.   Насправді, це справжнісінькі шахраї.

Починаючи з 17 березня 2020 року, в АТ "Харківміськгаз" введений карантин, як і по всій країні. Тому, ніякої діяльності з перевірки, заміні газового обладнання, встановлення лічильників газу тощо, «Харківміськгаз» не проводит. В штатному режимі працює лише аварійно-диспетчерська служба 104, яка виїджає на виклики споживачів для ліквідації витоків газу.

Виходячи з цього, звертаємось до мешканців міста, будьте обачними та пильними. Не дайте псевдо –газовикам ввести себе в оману.

Нагадуємо, що працівник газової компанії має при собі службове посвідчення, з фотокарткою, зазначенням посади, логотипом та печаткою підприємства.

При виявленні підозрілих  «спеціалістів»  телефонуйте до поліції за номер 102.

Крім того, будь-яке втручання непрофесіоналів в систему газопостачання небезпечно та може привести до виникнення аварійних ситуацій.

comments powered by HyperComments