Поліція посилить патрулювання громадських місць у вихідні дні та на свята – ХОДА

Четвер, 9 квітня 2020, 17:02
Голова Харківської ОДА Олексій Кучер закликав мешканців області строго дотримуватись карантинних заходів.
Поліція посилить патрулювання громадських місць у вихідні дні та на свята – ХОДА

У своєму зверненні до мешканців регіону голова ХОДА попередив, що у вихідні дні правоохоронці посилено слідкуватимуть за дотриманням карантинних обмежень

«Ті, хто порушує карантин, не уникнуть штрафів», - підкреслив він.

«Зараз дуже багато залежить від нашого свідомого ставлення до карантинних обмежень, - підкреслив голова Харківської ОДА. - Карантин працює, і є всі шанси, що країна зможе послабити обмеження вже в травні. Це дасть можливість вийти на роботу тисячам людей та оживити бізнес. Недотримання карантинних обмежень може призвести до спалаху епідемії. І як результат – навіть до подовження карантину до вересня».

Він звернувся до всіх жителів Харківської області: «Дуже прошу: потерпіть ще трохи. Заради життя і здоров’я людей, які вас оточують. Заради того, щоб скоріше повернутися до нормального життя. Вірю у вашу відповідальність. Розраховую на розуміння й підтримку!».

Нагадаємо, посилене патрулювання громадських місць правоохоронціями в Харкові розпочалося 2 квітня. Працівники поліції слідкують за виконанням нових карантинних обмежень, а саме: заборони переміщення групами людей більш ніж 2 особи, крім випадків службової необхідності та супроводу дітей; заборона відвідування спортивних та дитячих майданчиків і зон відпочинку тощо.

Знаходитися на вулиці можна лише в масках та респіраторах, і при кожному виході з дому необхідно мати з собою документи, що посвідчують особу. Дітям до 14 років знаходитися на вулиці без дорослих не можна.

 

comments powered by HyperComments