Дощ, мокрий сніг та пориви вітру: харків’ян попередили про погіршення погоди

Середа, 15 квітня 2020, 12:02
У Харкові та області 15 квітня слід очікувати погіршення погодних умов.
Дощ, мокрий сніг та пориви вітру: харків’ян попередили про погіршення погоди

15 квітня, в Харківській області синоптики прогнозують дощ, мокрий сніг та пориви вітру. Про це повідомляє прес-служба САД у Харківській області з посиланням на Харківський регіональний центр з гідрометеорології.

Протягом доби обіцяють мінливу хмарність. Вночі та вранці дощ, мокрий сніг, місцями по області значні опади, вдень невеликі опади. Вітер північно-західний, 7- 12 м/с, пориви вітру 15- 20 м/с.

Температура повітря в області: вночі від +1°С до +5°С градусів, вдень до +10°С градусів.

«Шановні водії! У зв’язку з можливим переходом температури через "0°С" та відностної  вологості повітря, на дорогах області може утворюватись ожеледиця, що значно збільшить довжину гальмівного шляху і зменшить керованість автомобілем! З особливою обережністю рухайтеся по мостах та естакадах, відмовтесь від ризикованих маневрувань. Неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху», - йдеться у повідомленні. 

Для отримання інформації про стан проїзду та оперативного реагування на надзвичайні ситуації телефонуйте за номером диспетчера 336-77-00. Дзвінки приймаються цілодобово! Крім того, можете залишити своє звернення на Інтерактивній мапі Укравтодору → https://map.ukravtodor.gov.ua

 

comments powered by HyperComments