Під Харковом розгорівся конфлікт навколо орендованого ставка: серед учасників – радник голови РДА

Середа, 22 квітня 2020, 17:55
В Красноградському районі Харківської області підприємці заявляють про погрози з боку радника голови райадміністрації.
Під Харковом розгорівся конфлікт навколо орендованого ставка: серед учасників – радник голови РДА

Як повідомляє видання «Depo. Харків» з посиланням на відділ комунікації поліції Харківської області, мешканка села Берестовенька повідомила правоохоронцям, що на ставку, який вона орендує, троє чоловіків намагались поставити сітки, а на зауваження стали погрожувати неприємно тями.

У соцмережі Facebook одна з учасниць події повідомила, що серед цих трьох чоловіків був радник голови Красноградської РДА Олексія Кайдаша Сергій Камінський.

«Поцікавившись, на яких підставах він з його друзями ставлять сітки, він сказав, що це офіційний платіж РДА. Перебуваючи в легкому алкогольному сп'янінні, вимагав документи на перевірку», - написала учасниця події Регіна Ткаченко.

Жінка розповіла, що прибулі на місце правоохоронці склали протокол на пана Камінського та вилучили рибальські снасті. При цьому до приїзду поліції Сергій Камінський погрожував «великими проблемами».

У той же час, в Красноградської РГА «Варті» повідомили, що договір оренди ставки закінчився у 2013 році. Згідно з інформацією по використаних земель Іванівській сільській ради термін дії договору на оренду ставка 57,8534 га Татаренко М.Г. закінчился (див. фото).

Відповідальність за лов риби в період нересту, втім, повинен визначити суд. Однак моральна сторона цього питання відноситься якраз до сфери гуманітарних, радником глави Красноградької РДА за якими і виступає Камінський С.В.

Нагадаємо, що з 1 квітня на Харківщині розпочалася нерестова заборона на вилов водних біоресурсів. Відповідно до Правил любительського та спортивного рибальства, під час нересту дозволяється виключно любительське рибальство однією поплавковою або донною вудкою з одним гачком і спінінгом.

comments powered by HyperComments