Додаток для підвезення медиків «ХелпМед» доповнили новими функціями

Понеділок, 27 квітня 2020, 09:49
Користувачі мобільного додатка «ХелпМед», за допомогою якого харківські водії допомагають медикам дістатися до роботи, тепер можуть спілкуватися у «Telegram» і «Viber».
Додаток для підвезення медиків «ХелпМед» доповнили новими функціями

Як повідомив заступник Харківського міського голови з питань цифрової трансформації Олег Дробот, додаток, розроблений IT-фахівцями Харкова для допомоги медпрацівникам, було запущено в місті близько трьох тижнів тому і вже набрало велику популярність, пише прес-служба Харківської міськради.

«Спостерігається певна динаміка, на сьогоднішній день вже 1 тис. 300 користувачів записано у системі і 500 заявок було розглянуто. Інтерфейс цієї програми весь час допрацьовується, робиться простіше. Зараз для того, щоб водіям і медикам було зручно зв'язатися між собою, додали можливість спілкуватися у «Telegram» і «Viber». Раніше це можна було зробити або зателефонувавши, або за допомогою смс-повідомлення», - зазначив Олег Дробот.



Крім того, віце-мер повідомив, що додаток також доповнили можливістю завантажувати документи, щоб пасажир міг підтвердити, що він дійсно медичний працівник, для того щоб ця послуга надавалася тим, кому вона більше всіх потрібна.

comments powered by HyperComments