На Південній залізниці відновлюється приміське сполучення

Понеділок, 1 червня 2020, 09:28
ід час поїздки залізничниками будуть виконуватися всі вимоги, передбачені МОЗ щодо запобігання коронавірусу. Наразі всі електропоїзди продезінфіковані та готові до рейсу.
На Південній залізниці відновлюється приміське сполучення

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID -19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та етапів послаблення протиепідемічних заходів, починаючи з 1 червня, в межах пролягання регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» (Сумської, Полтавської, Харківської, а також частково Чернігівської, Кіровоградської областях) відновлюється перевезення пасажирів у внутрішньому приміському сполученні.

З 1 червня інформацію про детальний розклад руху та маршрут курсування приміських поїздів можна переглянути на сайті Південної залізниці 

Продаж квитків на приміські поїзди буде здійснюватися у касах вокзалів з 1 червня. Також оформити проїзд можливо безпосередньо у квиткового касира до та під час поїздки.

Нагадаємо пасажирам, що на вокзалах та під час поїздки необхідно користуватися захисними засобами (захисні маски, тощо), дотримуватися соціальної дистанції та рівномірно розміщуватися у вагонах електропотягу тільки на місцях для сидіння.

comments powered by HyperComments