У Харкові викрито підпільне виробництво алкоголю та цигарок (ВІДЕО, ФОТО)

Четвер, 4 червня 2020, 18:03
Харківська місцева прокуратура № 4 здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом виготовлення, зберігання, придбання, перевезення та збуту марок акцизного податку за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 199 КК України.
У Харкові викрито підпільне виробництво алкоголю та цигарок (ВІДЕО, ФОТО)

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Володимир Купріянов, у  ході досудового розслідування встановлено, що на території одного з районів м. Харкова та Харківської області група осіб організувала підпільне виробництво алкогольної продукції під логотипами відомих торгових марок та в подальшому реалізовувала її.

У ході обшуків, проведених 3 червня спільно з  УПК ДКП НПУ та СВ Московського ВП ГУНП в Харківській області, вилучено понад 3 500 літрів спиртовмісної рідини у флягах, понад 20 тис. пляшок фальсифікованих алкогольних напоїв з марками акцизного збору з ознаками підробки, 800 пачок цигарок невстановленого виробництва, майже 900 тис. грн, понад 1 тис. євро, майже 15 тис. доларів США та понад 30 тис. російських рублів. Крім того, вилучено 2 вантажних автівки, 4 одиниці комп’ютерної техніки, 7 мобільних телефонів, чорнові записи з обліками продукції та розрахунків за товар.

За попередніми розрахунками, продукції вилучено на суму майже 1 млн грн. Наразі встановлюються особи, причетні до вчинення вказаного кримінального правопорушення. Досудове розслідування триває.

comments powered by HyperComments