Світлична на сесії Конгресу регіональних влад Ради Європи - «Інтереси України відстоюємо з Харкова»

Вівторок, 9 червня 2020, 14:49
Народний депутат України Юлія Світлична бере участь у сесії Конгресу регіональних влад Ради Європи, яка в умовах карантину проходить онлайн.
Світлична на сесії Конгресу регіональних влад Ради Європи - «Інтереси України відстоюємо з Харкова»

Як повідомила на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук народний депутат з Харківщини, в засіданні приймають участь представники 17 країн Європи.

«Інтереси України відстоюємо з Харкова. Працюємо в онлайн», - написала вона.

Як стало відомо «Варті», на порядку денному багато питань, зокрема - майбутні місцеві вибори.

Нагадаємо, у листопаді 2018 року Юлія Світлична знову виграла вибори в Страсбурзі на посаду віце-президента Палати Регіонів Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи. За результатами грудневого засідання Бюро Конгресу регіональних влад Ради Європи Юлія Світлична зазначила, що Рада Європи повністю довіряє Україні.

У лютому поточного року Юлія Світлична на засіданні Бюро Конгресу регіональних влад Ради Європи ініціювала активізацію співпраці на рівні регіонів та посилення взаємодії з європейськими фінансовими інституціями.

Тоді ж Юлія Світлична зустрілась екс-головою представництва ЄС в Україні Хюго Мінгареллі. Саме за каденції Хюга Мінгареллі як Посла ЄС Україна отримала безвіз та уклала найважливіші угоди із європейськими країнами.

comments powered by HyperComments