Кожен має право на самозахист: харків’яни вийдуть під стіни ХОДА, щоб підтримати Сергія Стерненка

П'ятниця, 12 червня 2020, 09:29
В центрі Харкова 12 червня пройде акція на підтримку активіста Сергія Стерненка.
Кожен має право на самозахист: харків’яни вийдуть під стіни ХОДА, щоб підтримати Сергія Стерненка

Акція розпочнеться о 15.00 під будівлею Харківської ОДА, пишуть організатори: ГО «Світанок», Харківський антикорупційний центр та ГО «СМАРТ МЕДІА»..

«12 червня, відбудеться суд з обрання запобіжого заходу Сергію. Ми, харків'яни, вийдемо завтра о 15-00 під Харківську ОДА щоб підтримати Сергія та право кожного громадянина на самозахист», - йдеться у повідомленні.

Сергій Стерненко –– громадський активіст, якого у 2018 році тричі намагалися вбити на замовлення Труханова. Під час третього нападу Сергію вдалося захистити своє життя. Внаслідок застосованої ним законної самооборони один з нападників загинув. Другий нападник втік за кордон і, за нашими даними, зараз переховується в Росії.

11 червня слідчий СБУ Дмитро Кувачов та прокурор ОГП Микола Бозовуляк повідомили Стерненку про підозру в УМИСНОМУ вбивстві та незаконному зберіганні холодної зброї – ножа.

«Виглядає, що пости СБУ, а може і саму підозру, пишуть співробітники про/російських помийок. Адже це не відповідає ані правді, ані фактам, ані експертизам, ані здоровому глузду. 

comments powered by HyperComments