Стало відомо, скільки коштувала Харкову реконструкція Молодіжного парку

П'ятниця, 12 червня 2020, 14:31
На реконструкцію Молодіжного парку в центрі Харкова з бюджету міста було витрачено більше п’яти з половиною мільйонів доларів.
Стало відомо, скільки коштувала Харкову реконструкція Молодіжного парку

Про це пише «Харківській антикорупційний центр».

«Загальна вартість капітального ремонту та відновлення елементів благоустрою Молодіжного парку — 150 мільйони гривень. З них 35 мільйонів пішли на створення Урбан-парку та відновлення елементів благоустрою території поруч з парком. Відкриття Урбан-парку відбулось в липні 2019 року», - нагадали в «ХАЦ».

Вже після відкриття парку 9 червня міськрада вирішили витратити ще півтора мільйона  на ремонт Молодіжного парку.

«Мова йде про відновлення елементів благоустрою території навпроти вулиці Алчевських, 55. Фактично мова йде про територію Молодіжного парку, який нещодавно був відкритий після реконструкції

Третина коштів піде на оплату за асфальтобетонну суміш тип Б марка 1 вартістю 3397 грн/тонна без ПДВ.  Для порівняння ТОВ "Паркінг +" для ремонту доріг в Харкові відвантажує таку саму суміш по 2550 грн/тонна з ПДВ. Більше того, цей самий Департамент комунального господарства нещодавно уклав іншу угоду, де ціна такого асфальту на 1000 грн дешевше», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, наприкінці листопаду минулого року слідчі Шевченківського райвідділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 364 КК України щодо зловживання керівництвом СКП «Харківзеленбуд» своїм службовим становищем при реконструкції «Каскаду».

comments powered by HyperComments