Розберемося в кожній проблемі: Світлична зустрілась з мешканцями Сахновщини

П'ятниця, 12 червня 2020, 15:25
У Харківській області народний депутат Юлія Світлична здійснила робочу поїздку до Сахновщинського району.
Розберемося в кожній проблемі: Світлична зустрілась з мешканцями Сахновщини

Про це політик повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці.

Під час робочого візиту Світлична зустрілася з місцевими жителями, щоб вивчити проблеми селища, а також, через їх рішення, знайти шляхи для розвитку району.

«Сьогодні у Сахновщинському районі. Допомагаємо людям. Розберемося в кожній проблемі», - написала вона.

Нагадаємо, як народний депутат України Юлія Світлична здійснює робочі поїздки по 179-му виборчому округу Харківської області. Вона спілкується з селянами, медиками, вчителями та підприємцями, розбирається в проблемах місцевих громад, передає допомогу районним лікарням.

Так, 11 червня вона 11 червня здійснила робочу поїздку у Нововодолазький район Харківської області, де відвідала місцевий ЦНАП, який було відкрито три роки тому. Також Світлична передала місцевій лікарні сучасне медичне обладнання і засоби індивідуального захисту для медиків.

10 червня Світлична передала медичне обладнання та засоби захисту до опорної лікарні у Краснограді, а також також провела особистий прийом громадян. У травні під час робочої поїздки до Лозовій та Близнюківського району, Юлія Світлична з представниками медичної галузі визначили пріоритетні питання, вирішення кожного з яких буде обговорюватися разом з людьми, в тому числі, під час особистих прийомів.

comments powered by HyperComments