Як ремонтують дороги Харківщині: звіт САД за тиждень (ФОТО)

Понеділок, 15 червня 2020, 13:16
На замовлення Служби автомобільних доріг, підрядним підприємством ДП «Харківський облавтодор» проводиться аварійний ямковий ремонт на автомобільних дорогах державного значення Харківської області.
Як ремонтують дороги Харківщині: звіт САД за тиждень (ФОТО)

Протягом минулого тижня працювало 7 власних асфальтобетонних заводи ДП «Харківський облавтодор» (Лозівський, Куп’янський, Нововодолазький, Великобурлуцький, Зачепилівський, Будянський та Балаклійський).

Всього з початку року ліквідовано 124,4 тис. м2 аварійної ямковості, в тому числі за звітній період з 05 червня 2020 року по 12 червня 2020 року ліквідовано 12 тис. м2.

Служба автомобільних доріг звертається до водіїв з проханням бути пильними та максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки.

Нагадаємо, що аварійна ліквідація ямковості — є вимушеною мірою і проводиться для забезпечення безпечного проїзду автомобільного транспорту. Це тимчасовий захід, який не може замінити поточний середній чи капітальний ремонт.

comments powered by HyperComments