На капітальний ремонт Лозівської травматології витратять півтора мільйона гривень

П'ятниця, 19 червня 2020, 15:25
Кошти спрямовано з обласного бюджету.
На капітальний ремонт Лозівської травматології витратять півтора мільйона гривень

Як повідомляє прес-служба Харківської облради, 19 червня медзаклад відвідав голова облради Сергій Чернов під час робочої поїздки до Лозівського району.

Стаціонар КНП «Лозівське ТМО» розміщено в будівлі, зведеній за типовим проєктом на 240 ліжок. Медична допомога надається у терапевтичному (40 ліжок), травматолого-ортопедичному (30 ліжок), хірургічному (45 ліжок), акушерсько-гінекологічному (53 ліжка) та урологічному (30 ліжок) відділеннях.

Крім того, в стаціонарі функціонує відділення анестезіології з ліжками інтенсивної терапії, операційний блок з окремою операційною, обладнаною лапароскопічною стійкою, а також діагностичні та клінічні служби (клініко-діагностична лабораторія, кабінет ультразвукової діагностики, рентгенологічне, фізіотерапевтичне відділення).

Рішенням сесії обласної ради надано субвенцію з обласного бюджету для проведення капітального ремонту в травматолого-ортопедичному відділенні. Загальна сума на виконання  робіт становить 1,5 млн грн.

У зв’язку з необхідністю забезпечити протезуванням тазостегнових суглобів малозабезпеченим верствам населення протягом року були виділено кошти в сумі 120 тис грн.

comments powered by HyperComments