В Харкові втретє відбудеться Форум лідерів змін

Понеділок, 22 червня 2020, 12:15
З 23 по 25 червня в Харкові пройде Форум лідерів змін Харківської області. Вкотре організатори об’єднають в одному заході власників малого бізнесу, представників громадських організацій, лідерів думок, представників політичних партій задля спільної мети – трансформації себе, власного бізнесу та держави.
В Харкові втретє відбудеться Форум лідерів змін

Цього року наскрізною темою є «Бізнес, НДО та влада – ефективна взаємодія. Регіональні історії успіху».

«Це вже буде третій Форум лідерів змін, він стає традиційним. А в цьому році він має особливе значення, оскільки в кінці року відбудуться місцеві вибори. Мета форуму –  показати нових лідерів і їх досвід вирішення соціально-економічних проблем, співпраці з органами влади для досягнення своїх цілей. Ми сподіваємося, що люди зможуть розгледіти в спікерах форуму тих лідерів, яких їм все ще не вистачає. Ми хочемо показати, що вибір є. Для цього необхідно подивитися на інших активних громадян, а не тільки на політиків, – коментує Олександр Чумак, керівник проекту та президент «Асоціації приватних роботодавців».

Цього разу Форум триватиме три дні та буде поєднувати онлайн та офлайн формат спілкування. До онлайн участі у Форумі зможе долучитись будь-який бажаючий, в той час як офлайн участь дуже обмежена згідно з правилами проведення заходів в карантинний період.

Протягом зазначених днів учасники будуть обговорювати такі питання: як підвищити вплив громадянського суспільства на державні органи влади; як можна сприяти формуванню дієвих механізмів контролю роботи державних органів влади; чи можна популяризувати відповідальне відношення кожного громадянина до процесів, що відбуваються в Україні; необхідність адаптації неурядових організацій; вплив пандемії на бізнес і відповідну зміну бізнес-процесів тощо.

У ході форуму пройде шість панельних дискусій:  

23 червня

«Децентралізація й ОТГ: як посилити спроможність територій».

«Політика 2020: місцеві громади в очікуванні виборів».

24 червня

«Рівність matters».

Сталий розвиток: можливості та виклики».

25 червня

«Громадянське суспільство поспішає на допомогу».

«Бізнес під час / після карантину».

Серед спікерів цьогорічного форуму Марія Мезенцева – народна обраниця (фракція «Слуга народу»), заступниця голови парламентського Комітету з питань інтеграції України з Європейським Союзом, керівниця підкомітету з питань наближення законодавства України до законодавства ЄС; Ігор Балака – віцепрезидент Асоціації фахівців з нерухомості України, член коордради EBA Kharkiv – Kharkiv Office of the European Business Association, керівник ТОВ «Виробничо-правова фірма «Крона»; Андрій Зінченко – керівник освітніх програм greencubator; Якименко Павло –  народний депутат України, Голова підкомітету з питань державного моніторингу навколишнього природного середовища Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування; Бондаренко Олег – народний депутат України, Голова Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування.

 «Протягом трьох днів ми розкриємо успішні проекти взаємодії учасників ринку – громадського сектору, влади та бізнесу, що завдяки успішній співпраці, змогли просунутися далі у впровадженні результат-орієнтованих проєктів. Саме для цього ми проводимо цей форум», – розповідає Олександр Чумак.

Долучитись до форуму онлайн можна буде за посиланням: https://www.facebook.com/events/575754966362078/

Організатори заходу: Форум проводиться у рамках проекту «Promoting Government Accountability in Eastern Ukraine», що  реалізує ХОГО «Асоціація приватних роботодавців» за підтримки «National Endowment for Democracy».

comments powered by HyperComments