Зниження рівня життя, скорочення робочих місць та дорогий проїзд: Світлична розповіла, на що скаржаться мешканці Харківської області

Субота, 27 червня 2020, 09:33
Народний депутат Юлія Світлична продовжує відвідувати з робочим візитом Харківську область.
Зниження рівня життя, скорочення робочих місць та дорогий проїзд: Світлична розповіла, на що скаржаться мешканці Харківської області

26 червня вона поспілкувалася з жителями Ізюму. Так, місцева громада поскаржилась Світличній на погіршення рівня життя, відсутність роботи, неякісні комунальні послуги. Крім того, люди просто обурені підвищенням понад ніж у 2 рази вартості проїзду у приміських електричках.

У свою чергу екс-губернатор Харківської області підтримала громадськість, пообіцявши посприяти вирішенню існуючих проблем.

«Місто із характером, яке вистояло у буремному 2014-му. Потім разом із ізюмчанами відновлювали місто - дорогу до Харкова та Донецької області, стратегічний міст через Сіверський Донець, місцеву центральну лікарню, гуманітарні та спортивні об’єкти які десятиріччями перебували в занедбаному стані. Дуже багато чого ще потрібно зробити», - зауважила Світлична.

У ході візиту, народний депутат також поговорили з місцевими підприємцями та завітали до господарства родини Гатицьких. «Вони великі молодці! Ельвіра та Ян з Макіївки, ТПО. Після переїзду у 2014 році до Харківської області власними силами заснували невелику експериментальну ферму. Зараз вже виробляють майже 30 видів сирів, молоко, масло, морозиво. На останньому міжнародному конкурсі отримали одразу 5 нагород. Мають великі плани і багато ідей. Яскравий приклад відповідального малого бізнесу та бажання працювати!», - поділилася Юлія Світлична.

 

comments powered by HyperComments