200 днів брехні: у Харкові активісти вийдуть на мітинг проти свавілля МВС

Четвер, 2 липня 2020, 12:36
Харків’яни зберуться біля пам’ятника Тарасу Шевченко щоб запитати у влади, чому за вбивство Павла Шеремета за ґрати кинули невинних людей.
200 днів брехні: у Харкові активісти вийдуть на мітинг проти свавілля МВС

Акція відбудеться у суботу, 4 липня, 12:00 – 13:00.

«200 днів неволі Андрія Антоненка, Юлії Кузьменко та Яни Дугарь. 200 днів як убивць Павла Шеремета не знайшли, а призначили.

Чому не шукають справжніх вбивць? Чому за ґратами непричетні люди? Чому не помічають безліч доказів невинуватості Андрія, Юлі, Яни і відверті факти брехні правоохоронців?», - йдеться у повідомленні.

Детальніше про акцію можна почитати на сторінці заходу в соцмережі Facebook.

Нагадаємо, зранку 20 липня 2016 року в центрі Києва внаслідок вибуху автомобіля загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Машина належала співзасновниці видання "Українська правда" Олені Притулі, але її в авто не було. За даними поліції, спрацював вибуховий пристрій.

Головна версія слідства – мотивом убивства журналіста Павла Шеремета була спроба дестабілізації соціально-політичної ситуації.

У справі про вбивство є п'ятеро затриманих. 12 грудня затримали та висунули підозри трьом - рок-музиканту і військовому Андрію Антоненку (Riffmaster), дитячому хірургу Юлії Кузьменко та військовій медсестрі Яні Дугарь.

comments powered by HyperComments