До ліквідації лісових пожеж на Луганщині залучені харківські рятувальники (ФОТО, ВІДЕО)

Понеділок, 13 липня 2020, 17:39
12 липня була проведена ротація особового складу Харківського гарнізону ДСНС для допомоги у гасінні лісової пожежі на території Луганської області. Було направлено 44 співробітника та 15 одиниць пожежно-рятувальної техніки.
До ліквідації лісових пожеж на Луганщині залучені харківські рятувальники (ФОТО, ВІДЕО)

Оперативна інформація щодо загорання сухої трави та лісового масиву на території Новоайдарського району Луганської області (станом на 08 год. 13 липня) ВІДЕО

О 17:40 9 липня, вдалося локалізувати пожежу сухої трави та лісового масиву на території Новоайдарського району, що  виникла 6 липня поблизу с. Осколонівка та через сильний поривчастий вітер (до 20 м/с) змінних напрямків поширилась на хвойні лісові квартали поблизу сіл Капітанове та Воронове, а також на територію села Смолянинове.

Станом на 13 липня 2020 року відкритого вогню немає, спостерігається тління окремих осередків лісової підстилки та деревини. Всього до ліквідації пожежі залучено 714 чоловік та 160 одиниць техніки, з них від ДСНС – 359 чоловік особового складу та 82 одиниці пожежно-рятувальної та іншої спеціальної техніки. 

На місці пожежі розгорнуто оперативний штаб, пункт життєзабезпечення, працює оперативна група ДСНС.

 

comments powered by HyperComments