Кабмін та Верховна Рада мають бути перезавантажені – Світлична

Четвер, 16 липня 2020, 12:01
Верховна Рада України та Кабінет міністрів потребують негайного розпуску та перезавантаження в силу невиконання своїх прямих зобов’язань перед суспільством.
Кабмін та Верховна Рада мають бути перезавантажені – Світлична

Таку думку інтерв’ю телеканалу Р1 висловила народний депутат України Юлія Світлична, пише «Depo.Харків».

Нардеп наголосила на тому, що така необхідність виникла через те, що ВРУ та Кабмін не справляються з власними функціями.

«На сьогоднішній день, Кабінет міністрів явно не справляється зі своїми функціями. Що стосується Верховної Ради, то на сьогодні немає законних і конституційних підстав розпустити Верховну раду України. Але, якщо такі підстави виникнуть, то я буду абсолютно за розпуск і перезавантаження Верховної Ради України», - зазначає Світлична.

Вона також наголосила, що сьогоднішній склад Ради є віддзеркаленням невтішних подій в Україні, а тому повинен бути змінений.

«На сьогоднішній день там зібралася велика кількість людей, які ніякого відношення ні до політики, ні до законотворчості не мають. Чи не мали, не мають і, не матимуть! Такий склад не відображає ситуацію в країні, тому безумовно, він повинен бути замінений», - резюмувала народна обраниця.

Нагадаємо, Юлія Світлична вважає, що влада на місцях провалила роботу по протидії поширенню епідемії COVID-19.

Також політик повідомили, що її команда братиме участь у всіх рівнях місцевих виборів у Харківській області.

comments powered by HyperComments