Більше половини жителів Харківщини незадоволені роботою Зеленського – опитування

П'ятниця, 17 липня 2020, 15:53
Діяльністю Президента України Володимира Зеленського, Верховної Ради і Кабміну не задоволені 60% мешканців Харківської області.
Більше половини жителів Харківщини незадоволені роботою Зеленського – опитування

Про це свідчать результати опитування, яке провела група «Рейтинг» на початку липня.

Так діяльністю Президента Зеленського не задоволені 59% опитаних, 28% – задоволені. Діяльністю Прем’єр-міністра Д.Шмигаля не задоволені – 61%, задоволені – 7%, не змогли оцінити – 32%. Роботою Верховної Ради не задоволені – 78%, задоволені – лише 8%.

При цьому 72% мешканців регіону вважають, що справи в Україні йдуть у неправильному напряму і ліше 14% вважають навпаки.

Також змінилось ставлення харків’ян до партії «Слуга Народу». Якби вибори до обласної ради відбувались у найближчі вихідні, та за президентську політсилу свої голоси віддали б лише 11,6% усіх опитаних і 12,7% тих, хто має намір голосувати і визначився.

Що до особистого рейтингу політиків, то діючий губернатор Харківщини Олексій Кучер має дуже низький рівень довіри населення регіону. До Кучера позитивно ставляться 6%, нейтрально – 26%, негативно – 14%, не знають його – 54%.

Нагадаємо, що за результатами опитування соціологічної групи «Рейтинг» Світлична могла б виграти вибори на пост керівника Харківської ОДА, якби в Україні проводили вибори голів облдержадміністрацій.

comments powered by HyperComments