Світлична: Людей турбують низькі зарплати і відсутність роботи, а не питання грального бізнесу чи ліквідація районів

Понеділок, 20 липня 2020, 17:57
Мешканців Харківської області турбують не питання грального бізнесу, адміністративна реформа та ліквідація районів, а низькі зарплати, високі тарифи.
Світлична: Людей турбують низькі зарплати і відсутність роботи, а не питання грального бізнесу чи ліквідація районів

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook написала народна депутатка Юлія Світлична, коментуючи результати робочого візиту до Валківського району

«У Валківському районі мене розпитували, чому зараз у влади в пріоритеті питання грального бізнесу, незрозуміла для людей адміністративна реформа та ліквідація районів. Люди вдячні, що не підтримала ці закони! - Зараз людей турбують зовсім інші проблеми. Про це і говорили. Про низькі зарплати, про високі тарифи, про недієвість влади у медичній сфері та про відсутність роботи», - написала вона. 

За словами Світличної, єдина можливість вирішити вказані проблеми - це відновлювати власне виробництво, підтримувати підприємців і створювати робочі місця, щоб країна не перетворювалася на експортера трудових ресурсів.

«Люди повністю підтримують таку нашу політику. Саме ці питання повинні бути на порядку денному, а не маніпуляції з кількістю районів та проблеми грального бізнесу», - написала вона.  

comments powered by HyperComments