Харківські правоохоронці викрили злочинне угруповання

Понеділок, 27 липня 2020, 15:43
Зловмисники незаконно заволоділо насінням соняшника. Сума завданого збитку склала понад 2,5 мільйони гривень.
Харківські правоохоронці викрили злочинне угруповання

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

Під час слідчо-оперативних дій правоохоронці встановили, що зловмисники у шахрайський спосіб заволоділи насінням соняшника, яке передавалось сільськогосподарськими підприємствами для подальшої переробки та зберігання на державне підприємство, яке розташоване на території Харківської області.

27 липня слідчі повідомили про підозру організатору вказаного злочину, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. Чоловіку загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Досудове розслідування в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 4 ст. 190 (заволодіння чужим майном, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою) Кримінального кодексу  України здійснюється відділом розслідування особливо важливих справ та злочинів, учинених організованими групами і злочинними організаціями Слідчого управління ГУНП в Харківській області спільно з працівниками Управління СБУ в Харківській області під процесуальним керівництвом прокуратури Харківської області.

comments powered by HyperComments