Ігор Черняк побореться за крісло мера Харкова разом з командою Світличної

Середа, 29 липня 2020, 11:10
Депутат Харківської міської ради, засновник Харківського Антикорупційного центру Ігор Черняк виборюватиме посаду Харківського міського голови на місцевих виборах у жовтні 2020 року.
Ігор Черняк побореться за крісло мера Харкова разом з командою Світличної

Про це сьогодні підтвердила низка харківських телеграм-каналів.

Зокрема, йдеться про те, що депутат міськради балотуватиметься від політичної сили народного депутата, екс-губернаторки Юлії Світличної.

Сам Черняк сьогодні підтвердив, що йде у мери разом з політсилою Юлії Світличної: «Я йду на посаду Харківського міського голови разом із командою Юлії Світличної, як найбільш потужної та системної проукраїнської політичної сили у нашому регіоні. Сили, що має як значний управлінський досвід, так і візію розвитку міста та області», - написав Черняк сьогодні на своїй FB-сторінці.

 

5 років тому, коли я йшов до Харківської міськради, я обіцяв зробити все можливе, щоб сесійний зал перестав бути театром...

Опубликовано Igor Cherniak Среда, 29 июля 2020 г.

«Кожен харків’янини має бути захищеним і має отримати всі можливості та перспективи розвитку! Саме кожен харків’янин, а не вузьке коло обраних чи наближених! Ми готові об’єднувати наші зусилля з усіма здоровими силами, з тими, хто втомився від загальнонаціонального управлінського хаосу, так само як від прогресуючого містячкового феодалізму! Разом заради майбутнього! Разом до перемоги!» – закликав Ігор Черняк.

comments powered by HyperComments