«Будуємо команду фахівців, а не кумів та зручних людей» - Світлична про Черняка з Булахом

Середа, 29 липня 2020, 13:21
Харківська екс-губернаторка Юлія Світлична привітала об‘єднання зусиль її команди з засновниками ХАЦ Дмитром Булахом та Ігорем Черняком.
«Будуємо команду фахівців, а не кумів та зручних людей» - Світлична про Черняка з Булахом

Про це народний депутат написала на своєй FB-сторінці, підкресливши, що буде рада бачити поруч усіх, «хто хоче і вміє ефективно працювати та має сучасне бачення розвитку нашого міста та області».

«Я завжди з повагою ставлюсь до людей з активною позицією, яким небайдужє майбутнє України. Ми не будуємо команду з друзів, кумів, однокласників або зручних людей. Для нас важливі принципові фахівці, які здатні забезпечувати розвиток країни, допомагати людям та тримати слово», - наголосила Юлія Світлична.

 

Вітаю об‘єднання зусиль нашої команди з Дмитро Булах та Igor Cherniak! Я завжди з повагою ставлюсь до людей з...

Опубликовано Юліей Світличной Среда, 29 июля 2020 г.

«Сьогоднішня, вкрай важка економічна та управлінська ситуація на Харківщині вимагає створення спільної платформи для об’єднання всіх фахових та енергійних людей», - вважає політик.

Як повідомляла «Справжня Варта», депутат Харківської міської ради Ігор Черняк виборюватиме посаду Харківського міського голови на місцевих виборах у жовтні 2020 року. Заявив про готовність іти на місцеві вибори в команді Юлії Світличної й Голова правління ХАЦ Дмитро Булах.

comments powered by HyperComments