Страйк на Харківському підшипниковому заводі: робітники зажадали зарплати

Четвер, 6 серпня 2020, 15:56
На Харківському підшипниковому заводі, який входить в структуру ІГ «УПЕК», працівники вийшли на мітинг з вимогами виплатити борги по зарплаті.
Страйк на Харківському підшипниковому заводі: робітники зажадали зарплати

Як повідомляють в соціальних мережах, до людей, котрі зібралися біля одного з цехів, вийшов почесний президент АТ «УПЕК» Анатолій Гіршфельд.

За даними працівників, середня зарплата по заводу складає 4-6 тис грн, накопичилася заборгованість за минулі роки. Водночас, продукція заводу відвантажується стабільно, люди навіть затримуються на роботі, аби вчасно відправити підшипники замовникам. Одна з робітниць заявила, що на роботу вони вийдуть, тільки якщо погасять заборгованість по зарплаті.

Анатолій Гіршфельд повідомив, що у нього немає джерел, щоб виплатити борг по зарплаті: «Я пропоную вийти на роботу і працювати, отримуючи місячну зарплату і частково гасити борг», – відповів очільник підприємства.

Як повідомляла «Справжня Варта», промисловість Харківської області невпинно падає. Показники індексу реалізованої продукції за січень - червень 2020 року на Харківщині знизилися на 16,6% в порівнянні з тим же періодом в 2019 році.

comments powered by HyperComments